Zpravodaje Zelené vlny oblečeme do triček!

5. březen 2014 12:52

Únor byl ve znamení mírné zimy a jarních prázdnin. Přesto jste nám aktivně volali na naši bezplatnou linku 800 12 20 12. Děkujeme, že nám pomáháte vytvářet aktuální dopravní informace. Zelená vlna je tu pro vás 24 hodin denně už půl roku!

Třem Zpravodajům Zelené vlny posíláme jako poděkování za jejich únorovou aktivitu tričko s krátkým rukávem, tričko s dlouhým rukávem, škrabku s rukavicí a další drobné dárky.

Za měsíc ÚNOR byli nejaktivnějšími Zpravodaji a dárek od nás získávají (v abecedním pořadí):
Bálint Jozef, Psáry,
Rys Luděk, Oskořínek a
Zdechovský Tomáš, Hradec Králové.

Přehled volání za ÚNOR od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů1 548
Počet Zpravodajů, kteří zavolali371
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů3., 6. a 28.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Pokud jste se nenašli mezi oceněnými a máte rádi dobré divadelní představení, můžete využít slevu na vstupném. Přehled divadel, se kterými jsme vyjednali slevy na představení i v roce 2014, najdete zde.

Chcete se i vy stát našima očima na cestách a pomáhat nám vytvářet co nejpřesnější dopravní zpravodajství? Přihlašte se do projektu dobrovolného dopravního Zpravodaje Zelené vlny. Přihlašovací formulář najdete zde.

autor: min
Spustit audio