Speciální soutěž pro naše Zpravodaje Zelené vlny!

7. duben 2014 11:03

Chcete se stát výmolářem měsíce nebo výmolářem roku? Stačí vzít foťák nebo mobil a výmoly na silnicích nafotit. Výmoly jsou fotogenické, postojí modelem, nehýbou se a za fotky nechtějí žádný honorář. Naši Zpravodajové Zelené vlny mají v soutěži zvláštní kategorii, proto neváhejte a zapojte se do projektu Výmoly.cz!

Projekt Výmoly.cz bude díky generálnímu partnerovi Nadace pojišťovny Generali i v roce 2014 odměňovat nejaktivnější výmoláře zajímavými cenami. V letošním ročníku projektu bude odměněno více výherců než v minulých letech.

Jak získáváte body?

Pokud se chcete stát výmolářem měsíce nebo dokonce výmolářem roku, musíte přidávat nové výtluky, aktualizovat už nahlášené nebo okomentovat fotky. Za tyto aktivity získáváte body. Nejvíce, 10 bodů, obdržíte na své konto za každý nově přidaný výtluk. Pokud se s nahlášeným výtlukem něco změnilo, zhoršilo nebo je naopak už opravený, pak za každou aktualizaci získáte 5 bodů. A za každé okomentování fotek, které vás zaujaly, můžete být odměněni 3 body. Získávané body se sčítají po celý rok.

Od dubna do října 2014 budeou každý měsíc vyhlášeni tři nejaktivnější výmoláři. Každý může získat pětisetkorunovou odměnu a skvělý pocit z užitečné pomoci. Je možné obdržet ceny opakovaně, ne však ve 2 po sobě následujících měsících. Všechny body nasbírané od 1. dubna do 31. listopadu 2014 se sčítají do celoroční soutěže. V té budou odměněni tři nejaktivnější výmoláři roku, kteří si odnesou ceny v hodnotě 6 tisíc, 4 tisíce a 2 tisíce korun.

Soutěž pro Zpravodaje Zelené vlny

Samostatnou kategorii připravili organizátoři soutěže pro Zpravodaje Zelené vlny. Pokud budete nejaktivnější výmolář a zároveň jste naším Zpravodajem Zelené vlny, můžete si odnést ceny v hodnotě 3 tisíce korun. Chcete-li zvýšit šance na výhru a aktivně pomáhat nejen s publikováním výmolů, ale také s hlášením aktuálních dopravních informací, staňte se Zpravodajem Zelené vlny.

Focením výtluků a monitorováním jejich vývoje nejen vyhráváte, ale především pomáháte správcům silnic sledovat aktuální stav silnic a pomáháte rozhodovat o jejich efektivních opravách.

autor: min
Spustit audio