Školení bezpečné jízdy pro nejaktivnější Zpravodaje

21. říjen 2011 11:11

Dobrovolní dopravní Zpravodajové Zelené vlny, kteří jsou aktivní se mají vždy na co těšit. Nejen že mohou využívat akcí, které jsou zdarma nebo se slevou, ale také každý měsíc odměňujeme tři nejaktivnější. Dopravní hlášení, které nám poskytují na bezplatnou telefonní linku 800 12 20 12, jsou pro nás cenným zdrojem informací.

Do balíčku jsme tento měsíc dali hrneček, škrabku na auto s rukavicí, Průvodce na cesty od Freytag & Berndt, velký blok a dárkový poukaz na školení bezpečné jízdy (i s možnosti odečtení bodů) na Autodrom Sosnová. Nakonec jsme ještě přidali drobnosti jako je propiska, desinfekce a další praktické věci.

Za měsíc září byli nejaktivnějšími Zpravodaji (v abecedním pořadí):
Křivan Jan, Zruč nad Sázavou,
Nekuda Vít, Brno Nový Lískovec a
Ševčík Pavel, Kelč.

Přehled volání za září od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů6 602
Počet Zpravodajů, kteří zavolali376
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů16., 22. a 21.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: peš
Spustit audio