Olympijské tričko pro nejaktivnější Zpravodaje

10. únor 2010 09:32

S novým rokem posíláme našim nejaktivnějším dopravním Zpravodajům zbrusu nové dárečky. Je to malé poděkování za jejich četná volání dopravních informací na naši bezplatnou linku 800 12 20 12. Množství dopravních Zpravodajů Zelené vlny stále roste. Stát se jím může skoro každý dobrovolník, kterého zajímá dění na silnici a chce pomáhat nejen ostatním, ale i sobě.

Jak a kdo se může stát dopravním Zpravodajem najdete zde na stránkách v sekci Zpravodaj Zelené vlny > O projektu. Každý měsíc posíláme tři balíčky dárečků těm, kteří nám v daném měsíci byli nejvíce nápomocni. Pro všechny aktivní Zpravodaje připravujeme po celý rok různé akce. Některé mohou navštívit zcela zdarma a jiné se slevou.

Lednový balíček obsahuje exkluzivní set tří DVD. Filmy vydal Filmexport home video pod názvem Je-li kde na světě ráj a autory jsou cestovatelé Hanzelka a Zikmund. Další z dárků jsou hrneček, žeton, škrabka, blok, tužka, otvírák, praktická příručka do auta od Besipu nebo Průvodce dálniční a silniční sítí. Jako bonus posíláme tričko olympijských her Vancouver 2010.

Odměnu odesíláme těmto Zpravodajům, kteří byli za tento měsíc vyhodnoceni jako nejaktivnější (v abecedním pořadí):
Cikryt Jiří, Bobrová,
Libra Ladislav, Velešín a
Prajzler Bedřich, Praha.

Přehled lednového volání od našich
registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů1629Počet Zpravodajů, kteří zavolali459Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů8., 28. a 18.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: peš
Spustit audio