Nejen deštník pro nejaktivnější

6. listopad 2009 09:15

V říjnu se na našich silnicích objevil první sníh a mnozí z vás opět pomáhali. Proto je tu naše každoměsíční poděkování, že nám voláte informace na bezplatnou linku 800 12 20 12 a pomáháte nám - dělat vám cestu. Naše dopravní zpravodajství je proto aktuální i díky vám. A abychom nezůstali jen u děkování, posíláme i pěkné dárečky.

Na call centru Zelené vlny a Global Assistance se za říjen sešlo bezmála sedm tisíc hlášení o dopravních nehodách, překážkách, kalamitách a podobně. Z toho byla necelá třetina nahlášena dobrovolnými dopravními Zpravodaji Zelené vlny. Někteří z nich se mohli slyšet přímo v relaci Zelená vlna na stanicích Českého rozhlasu.

Opět bude za měsíc říjen putovat balíček plný dárečků. Jmenujme třeba deštník, škrabku, čepici fidelku, autoatlas a další drobnosti, které nejen potěší, ale jsou také praktické. Těšit se tedy můžou tito Zpravodajové, kteří byli za tento měsíc vyhodnoceni jako nejaktivnější (v abecedním pořadí):
Černo Jan, Jihlava,
Kolouch Miroslav, Měřín a
Lahučký Marcel, Česká Lípa.

Přehled říjnového volání od našich
registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů1856Počet Zpravodajů, kteří zavolali508Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů15., 1. a 12.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: peš
Spustit audio