Dopravní Zpravodajové na návštěvě v Českém rozhlase

20. únor 2009 10:27

Jako každý rok jsme pozvali naše nejpilnější Zpravodaje, abychom jim osobně poděkovali za jejich pomoc při tvorbě dopravního zpravodajství. Konkrétně přijeli pánové Martin Staněk, Ivan Zajíc a za Stanislava Houšku dorazila manželka.Všichni se podívali, jak se dělá Zelená vlna a odnesli si pěkné ceny.

Setkání se konalo v prostorách Českého rozhlasu, kde Zpravodaje přijeli generální ředitel Václav Kasík a vedoucí redaktor Zelené vlny Jan Říha. Osobně Zpravodajům poděkovali za jejich ochotu pomáhat řidičům na jejich cestách a zároveň jim předali hodnotné dárky. Po příjemném posezení se všichni tři Zpravodajové šli se podívat, odkud a jak se vysílá Zelená vlna. Byli příjemně překvapeni, když jim sloužící redaktor Bohuslav Beneš ukázal, jak vypadá takové hlášení, které v tu chvíli zavolal jeden ze Zpravodajů a jak rychle se může dostat do vysílání.

Bez dobrovolných Zpravodajů by dopravní zpravodajství Českého rozhlasu nebylo zdaleka tak přesné a včasné. Jak sám řekl Zpravodaj Ivan Zajíc: "nedělám to pro odměnu, ale proto, abych lidem pomohl..." a věřím, že mluvil za mnohé z vás.

Co všechno se dozvěděli o Zelené vlně, co je zaujalo a jak se jim u nás líbilo, si poslechněte v krátké reportáži Evy Kézrové.

autor: peš
Spustit audio