Budeme-li volat, nezmoknem

4. srpen 2009 13:12

Červenec je klidným prázdninovým měsícem, proto se na bezplatné lince 800 12 20 12 ozvalo méně hovorů, než je obvyklé. Ale i tak zůstává telefonní číslo v podvědomí řidičů, kteří chtějí pomáhat nejen sami sobě, ale i druhým. Zelené vlna své registrované Zpravodaje pravidelně odměňuje drobnými dárky.

Pro prázdninový měsíc jsme vybrali tyto dárečky: tričko s krátkým rukávem, létající talíř, poznámkový blok, tužky, žeton, automapu a pěkný deštník. Všechny tyto věci posíláme každému z trojice nejaktivnějších Zpravodajů, kterými jsou (v abecedním pořadí):
Ladislav Libra, Velešín;
Ivan Pavlica, Nový Jičín a
Jaroslav Pomezný, Katovice.

Přehled červencového volání od našich
registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů1571Počet Zpravodajů, kteří zavolali456Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů3., 23. a 15.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: peš
Spustit audio