Basketbalový den za aktivní únorové hlášení

4. březen 2013 14:44

V posledním zimním měsíci bylo na našich silnicích opět živo a operátoři na bezplatné lince 800 12 20 12 přijali celkem 4 354 telefonátů. Od nového roku nám také přibylo několik desítek nových spolupracovníků z celé České republiky. Děkujeme, že se zapojujete do projektu dopravního Zpravodaje Zelené vlny a pomáháte nám získávat přesnější dopravní informace.

Tři nejaktivnější Zpravodajové se mohou těšit na skvělou sportovní akci, takzvaný basketbalový den, který se koná v neděli 17. března v O2 Aréně v Praze. Jeden z nejlepších českých týmů Basketball Nymburk se postaví šestinásobnému vítězi euroligy CSKA Moskva. Zápasu bude předcházet utkání českého reprezentačního týmu U19 (juniorů do 19 let) proti juniorskému týmu ruského giganta CSKA Moskva.

Za měsíc únor byli nejaktivnějšími Zpravodaji a dvě vstupenky s dalšími drobnými dárky od nás získávají (v abecedním pořadí):
Myslivec Jiří, Praha

Pomezný Jaroslav, Vimperk
a
Potocký Michal, Jesenice u Prahy.

Pokud nejste mezi třemi obdarovanými Zpravodaji Zelené vlny, můžete odměnit sami sebe a přijít se podívat třeba na nějaké hezké divadelní představení se slevou na vstupném nebo navštívit Motosalon v pražských Letňanech v termínu 7.–10. března, na který máte vstup zdarma!

Přehled volání za ÚNOR od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů4 354
Počet Zpravodajů, kteří zavolali612
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů12., 19. a 22.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: min
Spustit audio