77 výletů, 2 vycházkové hole a 3 aktivní Zpravodajové Zelené vlny

7. červenec 2014 10:11

První letní měsíc bylo na našich silnicích opět rušno. V průběhu června nám zavolalo více než 600 našich aktivních Zpravodajů Zelené vlny. Třem z nich opět posíláme jako poděkování zajímavé dárky. Děkujeme, že nám voláte aktuální dopravní informace na bezplatnou linku 800 12 20 12.

Třem nejaktivnějším červnovým Zpravodajům zasíláme dárkový balíček, který obsahuje mj. vycházkové hole nebo zajímavou knížku 77 výletů na tajemná místa v Čechách jako dárek od České pojišťovny, která je jedním z partnerů benefitního programu Zpravodajů Zelené vlny. K dárkům jsme přibalili také drobné předměty s logem Zelené vlny.

Za měsíc ČERVEN byli nejaktivnějšími Zpravodaji a dárky od nás získávají (v abecedním pořadí):

Logo České pojišťovny

Havlíček Josef, Plzeň
Magdálek Josef, Uherské Hradiště,

a Široký Miloslav, Beroun.

Přehled volání za ČERVEN od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů3 456
Počet Zpravodajů, kteří zavolali604
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů6., 18. a 12.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Pokud jste se nenašli mezi oceněnými a máte rádi dobré divadelní představení, můžete využít slevu na vstupném. Přehled divadel, se kterými jsme vyjednali slevy na představení i v roce 2014, najdete zde.

Chcete se i vy stát našima očima na cestách a pomáhat nám vytvářet co nejpřesnější dopravní zpravodajství? Přihlašte se do projektu dobrovolného dopravního Zpravodaje Zelené vlny. Přihlašovací formulář najdete zde.

autor: min
Spustit audio