Zpravodajům Zelené vlny posíláme hole, asi takhle dlouhé

11. duben 2014 09:29

První jarní měsíc roku 2014 bylo na českých silnicích rušno. Na naši bezplatnou linku 800 12 20 12 jsme přijali přes 2 500 telefonátů, z toho asi polovina z nich byla od našich Zpravodajů Zelené vlny. Děkujeme všem za aktivní přístup, který nám pomáhá vytvářet kvalitní dopravní zpravodajství!

Třem Zpravodajům Zelené vlny posíláme jako poděkování za jejich březnovou aktivitu vycházkové hole, které nám poskytla Česká pojišťovna, jeden z partnerů benefitního programu Zpravodajů Zelené vlny. K nim jsme přidali audioknihu Nemesis od krále severské krimi Jo Nesbø a další drobné dárky.

Logo České pojišťovny

Za měsíc BŘEZEN byli nejaktivnějšími Zpravodaji a dárek od nás získávají (v abecedním pořadí):
Čáp Vladimír, Praha,
Hradil Lubomír, Ostrava a
Miláček Zdeněk, Kroměříž.

Přehled volání za BŘEZEN od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů2 551
Počet Zpravodajů, kteří zavolali501
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů24., 28. a 26.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Pokud jste se nenašli mezi oceněnými a máte rádi dobré divadelní představení, můžete využít slevu na vstupném. Přehled divadel, se kterými jsme vyjednali slevy na představení i v roce 2014, najdete zde.

Chcete se i vy stát našima očima na cestách a pomáhat nám vytvářet co nejpřesnější dopravní zpravodajství? Přihlašte se do projektu dobrovolného dopravního Zpravodaje Zelené vlny. Přihlašovací formulář najdete zde.

autor: min
Spustit audio