Zpravodajové přímo v redakci Zelené vlny

7. únor 2011 15:16

S příchodem nového roku pravidelně odměňujeme tři z vás – dobrovolných dopravních Zpravodajů Zelené vlny. Přichystali jsme hodnotné dárkové balíčky a posezení u nás v Českém rozhlase, jako poděkování za ochotu a pomoc.

Za rok 2010 byli nejaktivnějšími Zpravodaji, kteří nám zprostředkovali nejvíce informací pánové Bedřich Prajzler z Prahy, Miloslav Široký z Berouna a Pavel Švamberg z Klášterce nad Ohří (v abecedním pořadí).

Všichni tři sympatičtí pánové se sešli v Českém rozhlase, aby od ředitelky zpravodajských stanic Hany Hikelové přebrali ceny, jako například voucher v hodnotě 5.000 Kč od Autoturistu, retro rádio v kufříku, cyklobatoh Author, CD s hudbou, knihu, kalendář od Českého olympijského výboru, skipasy do areálů Ještěd a Lipno, termohrneček a plno propagačních předmětů včetně bloků, clon na okna auta nebo tužek Zelené vlny a Radiožurnálu.

Zpravodaje jsme také vzali do studia Zelené vlny, kde měl službu redaktor Luděk Khebl, který jim ukázal „jak se dělá“ dopravní zpravodajství. Podívali se kam přijdou zvuky a odkud se berou další aktuální a ověřené informace, které zprostředkováváme našim posluchačům.

Poslední štací bylo vysílací pracoviště Radiožurnálu. Naši spolupracovníci si mohli prohlédnout, kde sedí moderátoři, kde se připravuje vysílání a jak vypadá technické zázemí.

Každý měsíc odměňujeme nejaktivnější Zpravodaje v předešlém měsíci. Staňte se také Zpravodajem Zelené vlny a pomáhejte na silnicích nejen sobě, ale i ostatním.

autor: peš
Spustit audio