Zpravodaje Zelené vlny si hýčkáme

20. červen 2012 12:31

Co rozdáváme tento měsíc nejaktivnějším Zpravodajům Zelené vlny? Jelikož se blíží teplé období, tak jsme podle toho volili i složení dárkového balíčku. Odměna už putuje každému ze tří řidičů, kteří nám v květnu nejvíce pomohli voláním dopravních informací na bezplatnou linku 800 12 20 12.

Termohrnek se v teplých dnech určitě hodí. Dále jsme balíček naplnili clonou na přední sklo, aromatickou visačkou, blokem, CD s hudbou, kovovou klíčenkou, čistícím ubrouskem na brýle a dalšími praktickými drobnostmi.

Nezapomeňte, že registrovaní Zpravodajové mohou zdarma nebo se slevou využívat akce, které pro ně připravujeme. Přidejte se i vy!

Za měsíc květen byli nejaktivnějšími Zpravodaji (v abecedním pořadí):
Fleischman Miroslav, České Budějovice,
Pavlica Ivan, Nový Jičín a
Říha František, Liberec.

Přehled volání za květen od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů5 927
Počet Zpravodajů, kteří zavolali325
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů4., 24. a 9.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: peš
Spustit audio