Zpravodaj Zelené vlny: Registrace

Přidejte se k tisícům registrovaných Zpravodajů Zelené vlny! Každý postřeh ze silnic a dálnic je pro spolehlivé dopravní zpravodajství důležitý. Vaše zavolání může pomoci ostatním ušetřit čas, vyhnout se nepříjemnostem, možná i zabránit škodě nebo dokonce zranění.

  • Registrace nezabere ani minutu. Stačí níže vyplnit velmi stručný formulář. Ještě rychlejší a jednodušší je to s naší novou mobilní aplikací.
  • Oceníme jakékoliv informace ze silnic. Zavolejte nám, kdykoliv na cestách zaznamenáte sražené zvíře, neoznačeného chodce, nehodu čerstvou nebo i již déle řešenou, kolonu prodlužující nebo krátící se, nebezpečný předmět v jízdním pruhu, či cokoliv dalšího.
  • Mluvit budete s člověkem, nikoliv se záznamníkem.
  • Naši dispečeři jsou připravení přijmout váš hovor na bezplatnou linku 800 553 553 v kteroukoliv denní i noční dobu. Dispečink Zelené vlny funguje nonstop.
  • Vaše varování mají smysl. Podílejí se na přípravě Zelené vlny Radiožurnálu, jediného dopravního zpravodajství v českém rozhlasovém éteru vysílaného nepřetržitě 24 hodin denně.

Pokud už jste registrovaným Zpravodajem Zelené vlny a chcete aktualizovat některé z údajů, využijte formulář pro změny v registraci. Nebo si stáhněte naši novou mobilní aplikaci, ve které je registrace i změna údajů otázkou několika sekund.
QR kódy: Stažení aplikace Zpravodaj Zelené vlny – iOS / Android

Dejte vědět ostatním řidičům, kde to nejede. Pomozte nám hledat lepší cestu. Přidejte se k tisícům registrovaných Zpravodajů Zelené vlny z celé České republiky.
Jen k nám můžete volat nonstop na bezplatnou linku 800 553 553.

Staňte se zpravodajem

Varujte ostatní před nehodou, nebezpečnou překážkou, uzavírkou, kolonou...

Sledujte nás

Naši partneři