Zelená je tráva, fotbal to je hra!

1. září 2015 10:08

I druhý prázdninový měsíc bylo na silnicích živo, v srpnu jsme od vás obdrželi více než 3 300 telefonátů od 531 Zpravodajů Zelené vlny. Děkujeme, že jste nám volali i během vašich prázdninových cest! Třem z vás opět posíláme jako poděkování dárek, a to lístky na kvalifikační zápas českého fotbalového týmu.

Tentokrát posíláme nejaktivnější Zpravodaje Zelené vlny na utkání kvalifikace fotbalového mistrovství Evropy mezi českým týmem a Kazachstánem. Zápas se bude konat v Plzni v Doosan Aréně ve čtvrtek 3. září.

Za měsíc SRPEN byli nejaktivnějšími Zpravodaji Zelené vlny a vstupenky na utkání od nás získávají (v abecedním pořadí):

Karban Antonín, Stráž u Tachova,
Kylar Jakub, Dobříš,

a Lukáš Miroslav, Kryry.

Přehled volání za SRPEN od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů3 306
Počet Zpravodajů, kteří zavolali531
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů18., 20. a 3.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Chcete se i vy stát našima očima na cestách a pomáhat nám vytvářet co nejpřesnější dopravní zpravodajství? Přihlašte se do projektu dobrovolného dopravního Zpravodaje Zelené vlny. Přihlašovací formulář najdete zde.

autor: min
Spustit audio