Za červencová hlášení vás zveme na Rozhledny a ztracené hrady!

6. srpen 2013 09:16

V průběhu prvního prázdninového měsíce bylo na silnicích rušno a my jsme od vás na bezplatné lince 800 12 20 12 přijali celkem 3 843 telefonátů. Děkujeme, že nám i v průběhu léta zachováváte přízeň a voláte aktuální dopravní informace! Třem nejaktivnějším Zpravodajům Zelené vlny jako poděkování zasíláme balíček.

Tentokrát od nás tři z vás obdrží knížku plnou zajímavých tipů na výlety po rozhlednách, ztracených hradech a místech s krásným výhledem do kraje Rozhledny a ztracené hrady od Radioservisu. S knihou zasíláme také tričko s novým logem Zelené vlny a další drobné dárky.

Za měsíc červenec byli nejaktivnějšími Zpravodaji a knihu s tričkem a dalšími drobnými dárky od nás získávají (v abecedním pořadí):
Kubeš Ivan, Žatec,
Vondál Jiří, Boskovice
a
Zimmermann Patrik, Praha.

Přehled volání za ČERVENEC od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů3 843
Počet Zpravodajů, kteří zavolali602
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů4., 19. a 23.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: min
Spustit audio