Za březnovou aktivitu vás zveme na Markétu

24. duben 2013 11:24

V prvním jarním měsíci operátoři na bezplatné lince 800 12 20 12 přijali celkem 4 569 telefonátů. Děkujeme našim Zpravodajům za to, že nás na svých cestách informují o aktuální dopravní situaci. Pokud se chcete také podílet na přesnějším vysílání Zelené vlny, neváhejte a připojte se do našeho projektu dobrovolného dopravního Zpravodaje Zelené vlny!

Tři nejaktivnější březnové Zpravodaje zveme tentokrát na pražskou Markétu, na tradiční pražskou Speedway Grand Prix: závod se bude konat 18. května 2013 v 19 hodin.

Za měsíc březen byli nejaktivnějšími Zpravodaji a dvě vstupenky s dalšími drobnými dárky od nás získávají (v abecedním pořadí):

Nekuda Ivo, Brno,
Vykouřil Zdeněk, Chrastava

Zimmer Milan, Praha

Pokud nejste mezi třemi obdarovanými Zpravodaji Zelené vlny, můžete odměnit sami sebe a přijít se podívat na nějaké zajímavé divadelní představení se slevou na vstupném.

Přehled volání za BŘEZEN od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů4 569
Počet Zpravodajů, kteří zavolali628
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů29., 18. a 19.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: min
Spustit audio