Výmol – výtluk – výčep aneb první výmolářské posezení

24. červen 2013 12:38

Zapojili jste se do projektu Výmoly? Chcete se na něco zeptat organizátorů projektu, podělit se o své postřehy nebo se dovědět, jak se projektu daří ve Slovenské republice a Maďarsku? Přijďte posedět tento pátek 28. června 2013 v 18 hodin do pražské restaurace Demínka!

Nenechejte si ujít první výmolářské posezení s organizátory, silničáři a s vámi, účastníky projektu Výmoly. Společně se můžete podělit o své zkušenosti s kvalitou silnic v České republice, můžete získat také důležitou zpětnou vazbu od silničářů a jejich možností oprav jednotlivých výtluků.

Dovíte se mimo jiné, jaká je aktivita jednotlivých krajů, jak si stát a kraje poradí se stavem silnic po povodních nebo jak se od loňského roku statisticky vyvíjí počet publikovaných výmolů (v minulých dnech byl publikován už třítisící výtluk a množství nahlášených výmolů od konce února letošního roku strmě stoupal).

Začátek neformálního posezení je v 18. hodin a své pozvání můžete potvrdit na facebookovém profilu Zelené vlny nebo přímo na facebookovém profilu Výmoly. Neváhejte a přijďte!

autor: min
Spustit audio