V srpnu volati, v mrazu viděti

15. září 2009 18:49

Srpen se počtem volání od ostatních letních měsíců moc nelišil. Slabší provoz se projevil v množství příchozích hovorů na bezplatnou linku 800 12 20 12. Ať už volal registrovaný Zpravodaj Zelené vlny nebo kdokoliv jiný, pomáhal nám dělat aktuální dopravní zpravodajství.

Podzim se pomalu blíží, a tak jsme tomu přizpůsobili i naše odměny. Nejaktivnější Zpravodajové dostanou lehkou podzimní větrovku, autoatlas, hrneček, tužku, poznámkový blok, otvírák a pro jistotu už i škrabku na okna. Za srpen to jsou tito lidé (v abecedním pořadí):
Milan Kozel, Brno,
Ivan Zajíc, Praha a
Jiří Zajíček, Dubí u Teplic.

Přehled srpnového volání od našich
registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů1314Počet Zpravodajů, kteří zavolali424Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů25., 26. a 7.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: peš
Spustit audio