Tuning show už tento víkend na Masarykově okruhu!

4. duben 2016 11:21

Nemáte žádné plány na tento víkend? Pak vyražte do Brna na Masarykův okruh, kde odstartuje nová sezóna 2016, a to už tradičně Tuning Show. A pokud jste náš Zpravodaj Zelené vlny, máte vstup na dvoudenní akci po předložení kartičky zdarma!

Tuning show je prvním setkáním příznivců upravených vozů v sezóně. Už v sobotu večer jsou naplánované volné jízdy aut, na které po setmění naváže neonová show, kdy se na dráhu vydají netradičně osvětlená auta.

Hlavní program je naplánovaný na neděli. "Dráha je obsazená od rána do večera, střídat se budou volné jízdy s oblíbenými sprinty na čtvrt míle a se závodem do vrchu, který se jede proti obvyklému směru jízdy," popisuje nedělní program manažerka akce Jana Božková.

Pro návštěvníky je připraven bohatý program

Na dráze se mezi civilními vozy objeví i závodní stroje pilotované profesionálními jezdci. Ti budou po Masarykově okruhu vozit i návštěvníky akce. Svoji premiéru si v Brně odbude netrpělivě očekávaný závodní vůz – model Ferrari 488 GT3. Návštěvníci, kteří si budou chtít zkusit jízdu ve sportovním autě na vlastní kůži, letos poprvé na Tuning Show dostanou šanci. Přímo na okruhu si budou moci půjčit Porsche Boxster a pod dozorem instruktora si projet několik ostrých kol.

Dění na dráze doplní atraktivní program v paddocku. Návštěvníci se můžou těšit na přehlídku upravených vozů Show & Shine, na přehlídku techniky Policie ČR a u stánku BESIP si vyzkoušet "opilé brýle", pomůcku, která simuluje zkreslené vnímání opilého člověka.

Jaro na Masarykově okruhu odstartují milovníci upravených aut

Nejmodernější motokáry v Brně

Velká premiéra čeká i "malou" dráhu Masarykova okruhu. V současnoti finišuje její rozšíření a úpravy. Radikálně se promění vozový park, který bude pro veřejnost k dispozici. Silnější motokáry umožní řidičům přiblížit se ještě víc ke skutečnému závodnímu zážitku; díky vyššímu výkonu bude víc záležet na řidičském umění pilota. Právě na Tuning Show si nové stroje bude moci veřejnost vyzkoušet poprvé, dráha bude otevřena po celou sezónu i mimo závodní akce.

Zpravodajové Zelené vlny mají po předložení identifikační kartičky a občanského průkazu vstup na Tuning Show zdarma!

Více informací s podrobným programem obou dnů najdete zde.

Chcete se stát dobrovolným Zpravodajem Zelené vlny a pomáhat nám vytvářet aktuální dopravní zpravodajství? A mít možnost dostat se na různé zajímavé akce zdarma? Pak neváhejte a přihlašte se! Formulář s podrobnějšími informacemi o projektu najdete zde.

autor: min
Spustit audio