Reflexní vesta – bezpečná cesta pro Zpravodaje

20. březen 2012 09:56

Únorové mrazy se podepsaly i na počtu hovorů na naší bezplatné lince 800 12 20 12. Zavolali jste nám téměř o tisíc dopravních informací více. Tři nejaktivnější Zpravodajové za minulý měsíc získávají dárkový balíček plný potřebných věcí. Staňte se také dobrovolným dopravním Zpravodajem a pomáhejte s námi.

Dárkový balíček jsme tentokrát naplnili tričkem, sluneční clonou, DVD, sadou propisek, blokem, reflexní vestou, kovovou klíčenkou a dalšími praktickými drobnostmi. Registrovaní Zpravodajové mohou zdarma nebo se slevou využívat akce, které pro ně připravujeme. Přidejte se i vy!

Za měsíc únor byli nejaktivnějšími Zpravodaji (v abecedním pořadí):
Karban Antonín, Stráž u Tachova,
Kunc Josef, Jeseník a
Vondál Jiří, Boskovice.

Přehled volání za únor od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů6 600
Počet Zpravodajů, kteří zavolali331
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů15., 7. a 16.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: peš
Spustit audio