Reflexní odměna za pomoc v dopravním zpravodajství

9. únor 2011 11:43

Od ledna letošního roku jsou povinnou výbavou všech vozidel i reflexní vesty. Proto jsme tuto nezbytnou pomůcku přidali do balíčku pro trojici nejaktivnějších dobrovolných dopravních Zpravodajů Zelené vlny, kteří nám v lednu nejvíce pomohli. Zavoláním na bezplatnou linku 800 12 20 12 můžete pomoct i vy.

Zpravodajové se mohou těšit nejen na reflexní vestu, ale i na další věcné ceny, jako například škrabku s rukavicí, autoatlas, blok, kalendářík, otvírák a žeton. Dále jim posíláme celodenní skipasy. Některé jsou na Ještěd a jiné na Černou horu, podle toho, kam to má oceněný Zpravodaj blíž.

Za měsíc leden byli nejaktivnějšími Zpravodaji (v abecedním pořadí):
Jaroš Radomil, Janovice,
Říha František, Liberec a
Švamberg Pavel, Klášterec nad Ohří.

Přehled volání za leden od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů1 156
Počet Zpravodajů, kteří zavolali314
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů17., 26. a 6.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: peš
Spustit audio