Poděkování dárečkem

11. červen 2009 12:02

Květnový počet hovorů na bezplatné telefonní lince 800 12 20 12 se držel letošního průměru. Naši Zpravodajové volali problémy na silnicích a tím pomáhali nejen sobě, ale především ostatním motoristům. Ani v máji jsme na ně nezapomněli a poslali třem nejvíce aktivním pěkný dáreček.

Květnová statistika dopravních nehod zatím uvádí, že by mohlo jít o nejlepší rok od roku 1990. Předcházet nehodám a pomáhat na našich komunikacích se už léta snaží dopravní vysílání Zelená vlna, jejíž důležitou složkou jsou dobrovolní Zpravodajové, kteří informují přímo z místa. Tím dopravní zpravodajství získává na rychlosti a aktuálnosti. Všichni Zpravodajové mohou také využívat slev a akcí zdarma, které jsou v sekci Akce pro Zpravodaje.

Za tento měsíc jsme odměnili tričkem Zelené vlny, DVD Ferrari a dalšími potřebnými maličkostmi následující Zpravodaje (v abecedním pořadí):
Petr Dvořák, Praha;
Stanislav Houška, Jílové u Prahy a
Petr Uhlíř, Pardubice.

Přehled květnového volání od našich
registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů1460Počet Zpravodajů, kteří zavolali487Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů29., 22. a 13.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: peš
Spustit audio