Poděkování a malé ohlédnutí za rokem 2012

5. březen 2019 13:19

S blížícím se koncem roku chceme poděkovat všem našim Zpravodajům Zelené vlny za jejich aktivitu v uplynulých měsících a dnech. V průběhu měsíců leden až listopad jsme zaznamenali celkem 62 759 volání na bezplatnou linku 800 12 20 12. Děkujeme!

Padesáti nejaktivnějším zasíláme jako poděkování malý vánoční dárek. Najdete se v seznamu? Jména uvádíme v abecedním pořadí:

BATLA Šimon, Olomouc; BÍLEK Pavel, Praha; BRODSKÝ Zbyšek, Želiv; DERIÁNOVÁ Věra, Odolena Voda; DUDÍK Pavel, Prostějov; DVOŘÁK Petr, Praha; HERRMANN Hynek, Brno; HOMOLA Lukáš, Frenštát pod Radhoštěm; JAROŠ Radomil, Frýdlant nad Ostravicí; JIRÁSEK Jan, Brno; JUREK Antonín, Rudná u Prahy; KARBAN Antonín, Stráž u Tachova; KONOPÁČ Miroslav, Praha; KOPECKÝ Petr, Praha; KOZEL Milan, Brno; KŘIVAN Jan, Zruč nad Sázavou; KUBEŠ Ivan, Žatec; KUKUČKA Petr, Praha; KUNC Josef, Jeseník; LACKO Luboš, Jablonec nad Nisou; LAHUČKÝ Marcel, Dobranov; LIBRA Ladislav, Velešín; LUKÁŠ Miroslav, Kryry; MAJERČÍK Jaroslav, Brno; MARŠÁK Mojmír, Praha; NEKUDA Ivo, Brno; NĚMEČEK Zdeněk, Hradec Králové; ODEHNAL Roman, Brno; OTRADOVEC Dušan, Bystřice u Benešova; PALDUS Jaroslav, Pěnčín; PÁTEK David, Hustopeče u Brna; PAVLICA Ivan, Nový Jičín; POMEZNÝ Jaroslav, Vimperk; POTOCKÝ Michal, Jesenice u Prahy; PRAJZLER Bedřich, Praha; PŘIKRYL Zdeněk, Hrušovany nad Jevišovkou; ŘÍHA František, Liberec; SETNIČKA Jan, Praha; SLAVÍK Martin, Praha; ŠEDIVÝ Libor, Davle-Měchenice; ŠVAMBERG Pavel, Klášterec nad Ohří; ŠVARC Martin, Trutnov; TEJCHMAN Matěj, Náchod; TROJAN Václav, Měník; UHLÍŘ Petr, Pardubice; VONDÁL Jiří, Boskovice; ZAJÍČEK Jiří, Dubí u Teplic; ZEMÁNEK Josef, Hrušovany u Brna; ZIMMEL Milan, Praha; ZIMMERMANN Patrik, Praha

Zajímá vás, jak jste v letošním roce byli aktivní v průběhu jednotlivých měsíců?

Měsíc          
Počet volání
leden5 507
únor6 600
březen 5 606
duben 6 260
květen 5 927
červen 5 731
červenec4 898
srpen4 938
září5 321
říjen6 521
listopad5 450
prosinec4 050
CELKEM66 809

Dopravní informace můžete volat i bez registrace. Pokud se však chcete stát Zpravodajem Zelené vlny a využívat různých výhod, stačí se zaregistrovat na webových stránkách Zelené vlny a během několika týdnů vám přijde domů kartička. Členství je zcela zdarma.

I pro příští rok plánujeme několik zajímavých setkání s vámi, a budeme se také snažit o rozšíření výhod vašeho členství v podobě slev na různé akce. Veškeré aktuální informace najdete na webu Zelené vlny, a pokud jste příznivcem sociálních sítí, i na facebookových stránkách Zelené vlny. Přidejte se k nám a pomáhejte sobě i ostatním.

Přejeme vám do nového roku 2013 hodně zdraví, osobní spokojenosti a mnoho šťastně najetých kilometrů!

Tým Zelené vlny

autor: min
Spustit audio