PF 2014 našim Zpravodajům Zelené vlny!

5. březen 2019 13:19

S blížícím se koncem roku 2013 chceme poděkovat všem našim Zpravodajům Zelené vlny za jejich věrnost, aktivitu a spolehlivost. V průběhu měsíců leden až prosinec jsme zaznamenali celkem 56 599 volání na bezplatnou linku 800 12 20 12. Děkujeme, že nám pomáháte vytvářet aktuální dopravní zpravodajství a těšíme se na spolupráci s vámi i v roce 2014!

Najdete se v seznamu padesáti nejaktivnějších Zpravodajů Zelené vlny v roce 2013? Jména uvádíme v abecedním pořadí:

BRODSKÝ Zbyšek, Želiv; BUCHTA Josef, Rajhrad; COUFAL Jiří, Velké Meziříčí; ČÁP Vladimír, Praha; DERIÁNOVÁ Věra, Odolena Voda; DOSKOČIL Mato, České Budějovice, DUDÍK Pavel, Prostějov; DVOŘÁK Petr, Praha; HERRMANN Hynek, Brno; JAROŠ Radomil, Frýdlant nad Ostravicí; JIRÁSEK Jan, Brno; KARBAN Antonín, Stráž u Tachova; KONOPÁČ Miroslav, Praha; KOPECKÝ Petr, Praha; KŘIVAN Jan, Zruč nad Sázavou; KUBEŠ Ivan, Žatec; KUKUČKA Petr, Praha; KUNC Josef, Jeseník; LAHUČKÝ Marcel, Dobranov; LUKÁŠ Miroslav, Kryry; MACHÁČEK Petr, Mrač; MARŠÁK Mojmír, Praha; MRKOS Dalibor, Miroslav; MYSLIVEC Jiří, Praha; NEDBAL Martin, Tuchoměřice; NEKUDA Ivo, Brno; OTRADOVEC Dušan, Bystřice u Benešova; PAVLICA Ivan, Nový Jičín; PÁTEK David, Hustopeče u Brna; POMEZNÝ Jaroslav, Vimperk; POTOCKÝ Michal, Jesenice u Prahy; PRAJZLER Bedřich, Praha; PŘIKRYL Zdeněk, Hrušovany nad Jevišovkou; RYCHTÁŘ Zdeněk, Kladno; ŘÍHA František, Liberec; SAID Didar, Kadaň; SLAVÍK Martin, Praha; STANĚK Martin, Praha; ŠEDIVÝ Libor, Davle - Měchenice; ŠVARC Martin, Trutnov; TEJCHMAN Matěj, Náchod; UHLÍŘ Petr, Pardubice, VLÁŠEK Jakub, Stachy; VONDÁL Jiří, Boskovice; VYKOUŘIL Zdeněk, Chrastava; ZAHEL Vladimír, Slavkov u Opavy; ZAJÍČEK Jiří, Dubí u Teplic; ZEMÁNEK Josef, Hrušovany u Prahy; ZIMMEL Milan, Praha; ZIMMERMANN Patrik, Praha.

Zajímá vás, jak jste v letošním roce byli aktivní v průběhu jednotlivých měsíců?

Měsíc          
Počet volání
leden4 082
únor4 354
březen 4 569
duben 5 093
květen 4 943
červen 5 636
červenec3 843
srpen4 035
září5 419
říjen5 878
listopad5 408
prosinec3 339
CELKEM56 559

Dopravní informace můžete volat i bez registrace. Pokud se však chcete stát Zpravodajem Zelené vlny a využívat různých výhod, stačí se zaregistrovat na webových stránkách Zelené vlny a během několika týdnů vám přijde domů kartička. Členství je zcela zdarma.

I pro příští rok plánujeme setkání s vámi a budeme se také snažit o rozšíření výhod vašeho členství v Klubu Zpravodajů Zelené vlny v podobě slev na různé akce. Veškeré aktuální informace najdete vždy na webu Zelené vlny, a pokud jste příznivcem sociálních sítí, i na facebookových stránkách Zelené vlny. Přidejte se k nám a pomáhejte sobě i ostatním.

Přejeme vám do nového roku 2014 hodně zdraví, spokojenosti v osobním i pracovním životě a mnoho šťastně najetých kilometrů!

Tým Zelené vlny

autor: min
Spustit audio