Pán prstenů pro aktivní Zpravodaje Zelené vlny

14. únor 2017 14:50

V lednu bylo na silnicích rušno, zimní počasí způsobilo nemalé dopravní komplikace na území České republiky. V novém call centru Zelené vlny operátoři přijali téměř sedm tisíc telefonátů! Vybrali jsme dva nejaktivnější Zpravodaje Zelené, kterým posíláme dva lístky na unikátní filmovou projekci Pán prstenů.

Za měsíc LEDEN byli nejaktivnějšími Zpravodaji Zelené vlny a dvě vstupenky na filmové představení Pán prstenů od nás získávají:

Petr Bauer, Pičín a Martin Pšenička z Prahy.

Přehled volání za LEDEN
Celkem přijato telefonátů6 978
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů4., 31. a 5.1.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Čtěte také

Chcete se i vy stát našima očima na cestách a pomáhat nám vytvářet co nejpřesnější dopravní zpravodajství? Přihlašte se do projektu dobrovolného dopravního Zpravodaje Zelené vlny. Přihlašovací formulář najdete zde.

autor: min
Spustit audio