Odměňujeme Zpravodaje Zelené vlny za únorovou spolupráci

6. březen 2020 15:00

Trojici z nejaktivnějších Zpravodajů posíláme užitečné dárky a děkujeme za všechny bezmála tři tisíce telefonátů do našeho nonstop dispečinku 800 553 553.

V průběhu února se na českých silnicích a dálnicích stalo 7.2014 dopravních nehod, ke kterým musela být přivolaná policie. Zemřelo 35 lidí, dalších 100 se těžce zranilo. Způsobené škody byly vyčíslené na více než 429 milionů korun.

Čtěte také

Hned v první únorový den se dálnice D10 Praha–Turnov stala dějištěm hromadné nehody, při které se srazilo více než 20 auto. Příčinou byl velmi hustý kouř z požáru pneumatik pod dálničním mostem. Jen o tři dny později kolize několika aut zablokovala příjezd do Prahy dálnicí D8 z Ústí nad Labem a způsobila tak dopravní kolaps. Ten Praha během února zažila ještě několikrát. Nejhorší situace panovala po další hromadné havárii, tentokrát na Jižní spojce u Zahradního Města. V jejím důsledku vznikla kolona kamionů až 22 kilometrů dlouhá.

iRozhlas - Statistiky dopravních nehod (únor 2020)

Do našeho dispečinku směrovalo 2.915 hovorů. Zpravodajové Zelené vlny a ostatní posluchači varovali před řadou komplikací. Každá taková informace je nesmírně cenná svou rychlostí. Všem volajícím za spolupráci velice děkujeme. A z registrovaných Zpravodajů, u kterých můžeme počítat volání, odměňujeme opět trojici z těch, kteří v únoru volali nejčastěji.

Zelená vlna: Dárkové předměty

Jan Němec, Praha 9
Pavel Kahún, Ivančice
Jiří Jirout, Březová u Uherského Brodu

Pánům posíláme zajímavé audio knížky s nabídky Radioservisu, také nezbytné reflexní vesty, naše nové hrníčky, praktické mini svítilny, trička Zelené vlny a pár dalších drobností.

Členem Klubu Zpravodajů Zelené vlny se můžete stát snadno a rychle i vy. Stačí vyplnit stručný formulář. Statistiky vždy vyhodnocujeme podle telefonního čísla, proto eventuální změnu nezapomeňte nahlásit.

Čtěte také

Dispečink Zelené vlny funguje nonstop. Proto nás a tím pádem i ostatní řidiče neváhejte upozornit na jakoukoliv dopravní komplikaci kdykoliv ve dne i v noci. Volejte bezplatně 800 553 553. A poslouchejte Radiožurnál, jediné rádio v Česku s dopravním zpravodajstvím nepřetržitě 24 hodin denně.

autor: ZV
Spustit audio