Nejhorší dírou v České republice 2014 se stává ...

31. červenec 2014 09:16

Pražská ulice U Seřadiště se může ode dneška "pyšnit" titulem Nejhorší díra v České republice. Právě pro tento úsek hlasovalo nejvíce řidičů v internetové anketě projektu Výmoly.cz. Zapojili jste se do projektu i vy?

Ulice u Seřadiště se stává pro r. 2014 vítězem 4. ročníku soutěže o nejhorší silniční úsek v České republice. Přebírá tak štafetu od loňského vítěze, kterým se stala silnice 2. třídy 236 ve Smečně na Kladensku.

Ulice u Seřadiště bývala nejrychlejší spojkou mezi Michlí a Vršovicemi. Dnes však lidem připomíná spíše vojenské cvičiště. Mezi hlubokými výmoly dokážou prokličkovat jen zasvěcení a zkušení řidiči. Pokud se nechcete přesvědčit osobně, podívejte se na video.

Na rozdíl od dnes už opravené silnice ve Smečně oprava tohoto pražského tankodromu zůstává v nedohlednu. Silničáři mají studii na opravu vypracovanou už několik let, její realizaci ale brání majetkoprávní vztahy. Dokud se všechny strany nedohodnout, budou musež v pražské ulici U Seřadiště i nadále řidiči kličkovat mezi výmoly.

autor: min
Spustit audio