Nejaktivnějším výmolářem roku 2015 se může stát i Zpravodaj Zelené vlny

22. duben 2015 11:07

Chcete získat titul Nejaktivnější výmolář měsíce nebo se stát nejaktivnějším výmolářem roku? Pak neváhejte a zapojte se do projektu Výmoly.cz! Stačí vzít do ruky mobil a fotit výmoly na silnicích, po letošní zimě se jich určitě několik nových objevilo. Zpravodajové Zelené vlny mají navíc v soutěži svoji kategorii.

V roce 2015 pokračuje, a to už popáté, užitečný projekt Výmoly.cz. Nehledá se ale pouze nejhorší díra České republiky, vyhlášeni budou také vítězové v kategoriích Nejaktivnější výmolář roku 2015, Nejaktivnější výmolář roku 2015 z řad Zpravodajů Zelené vlny a Nejaktivnější kraj roku 2015. Pokud se chcete podílet na zlepšení stavu silnic, neváhejte a zapojte se.

Proč se stát výmolářem?

Cílem projektu je ve spolupráci s motoristy a správci silnic zlepšit stav silnic na celém území České republiky. Pokud se stanete registrovaným výmolářem, vámi nahlášené výmoly se dostanou přímo ke správcům silnic. Za svou aktivitu získává každý přihlášený uživatel soutěžní body: 10 bodů za každý nový výtluk a 5 bodů za aktualizaci stavu už nahlášeného výtluku. Více informací o tom, jak se zaregistrovat a stát výmolářem, najdete zde.

Nejaktivnější výmoláři také z řad Zpravodajů Zelené vlny

Samostatnou kategorii připravili organizátoři soutěže pro Zpravodaje Zelené vlny. Pokud jste naším Zpravodajem Zelené vlny a skončíte na 1. – 3. místě, získáte finanční odměnu ve výši tisíc korun. Chcete-li zvýšit šance na výhru a aktivně pomáhat nejen s publikováním výmolů, ale také s hlášením aktuálních dopravních informací, staňte se Zpravodajem Zelené vlny.

Více o pravidlech soutěže najdete zde.

autor: min
Spustit audio