Lyžování v Krkonoších pro lednové aktivní Zpravodaje!

11. únor 2013 11:02

Zima už udeřila naplno a na českých silnicích bylo opět živo. V prvním měsíci roku 2013 jsme zaznamenali celkem 4082 volání na bezplatnou linku 800 12 20 12 od 579 Zpravodajů Zelené vlny. Děkujeme za vaši pomoc!

Pro tři nejaktivnější Zpravodaje Zelené vlny jsme opět připravili zajímavé ceny. Věříme, že i tentokrát vám uděláme radost a zasíláme jako poděkování skipasy pro dvě osoby do nového lyžařského resortu Černá hora – Pec pod Sněžkou! Je hodnocen jako druhé nejlepší české zimní středisko a skipas můžete využít ve všech pěti areálech resortu až do konce dubna. A pokud rádi sledujete počet kilometrů, které jste na lyžích zdolali, resort nabízí novinku – online systém na internetu, který vám kilometry spočítá a také zjistí překonané výškové rozdíly.

Za měsíc leden byli nejaktivnějšími Zpravodaji (v abecedním pořadí):
Prajzler Bedřich, Praha

Rychtář Zdeněk, Kladno
a
Tejchman Matěj, Náchod.

Pokud nejste mezi třemi lednovými obdarovanými Zpravodaji Zelené vlny, můžete odměnit sami sebe a přijít se podívat třeba na nějaké hezké divadelní představení se slevou na vstupném – divadelní sezóna je v plném proudu!

Přehled volání za LEDEN od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů4 082
Počet Zpravodajů, kteří zavolali579
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů14., 11. a 21.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: min
Spustit audio