Létací talíř letí nejaktivnějším Zpravodajům

20. červen 2011 09:23

Nejen registrovaní dobrovolní dopravní Zpravodajové Zelené vlny mohou využívat bezplatnou linku 800 12 20 12. Na ní se dovolají všichni posluchači, ale jen registrovaní Zpravodajové mají přednost při hlášení dopravních informací a mohou využívat dalších výhod, které z registrace vyplývají.

Zpravodaj Zelené vlny je také ověřeným zdrojem našich informací, takže o pravdivosti jeho hlášení není pochyb. Jako bonus mohou všichni Zpravodajové využívat nabídky akcí, které mají zdarma nebo se slevou. Každý měsíc také rozdáváme balíčky nejaktivnějším spolupracovníkům.

Tentokrát jsme balíček složili z Průvodce na cesty od Freytag & Berndt, motoristických časopisů, desinfekce na ruce a drobností jako jsou tužka, klíčenka nebo otvírák. Pro slunečné dny se určitě hodí clony na okno a pro chvíle aktivního odpočinku létací talíř Zelené vlny.

Za měsíc květen byli nejaktivnějšími Zpravodaji (v abecedním pořadí):
Herrmann Hynek, Brno,
Karban Antonín, Stráž u Tachova a
Prajzler Bedřich, Praha.

Přehled volání za květen od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů5 256
Počet Zpravodajů, kteří zavolali352
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů27., 20. a 18.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: peš
Spustit audio