Klasická hudba za dubnová hlášení pro Zpravodaje Zelené vlny!

14. květen 2013 15:57

Aprílové počasí komplikovalo dopravu po celé České republice. Ale díky telefonátům řidičů na bezplatnou linku 800 12 20 12 jsme mohli v Zelené vlně přinášet aktuální dopravní informace. Děkujeme, že nám pomáháte získávat přesnější informace ze silnic.

Tři nejaktivnější Zpravodajové se mohou těšit na trojitou dávku kvalitní klasické hudby – nejnovější komplet 3 CD houslového virtuosa Pavla Šporcla, která obsahují to nejlepší z jeho nahrávek.

Za měsíc duben byli nejaktivnějšími Zpravodaji a CD i s dalšími drobnými dárky od nás získávají (v abecedním pořadí):
Čáp Vladimír, Praha – Horní Počernice,

Macháček Petr, Vlašim
a
Šedivý Libor, Davle – Měchenice.

Pokud nejste mezi třemi obdarovanými Zpravodaji Zelené vlny, můžete odměnit sami sebe a přijít se podívat třeba na nějaké hezké divadelní představení se slevou na vstupném. A pokud jste z Plzně a okolí, přijďte za námi 22. května na setkání se Zpravodaji Zelené vlny.

Přehled volání za DUBEN od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů5 093
Počet Zpravodajů, kteří zavolali640
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů26., 19. a 25.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: min
Spustit audio