Kdo jsem…? Odpověď dostanou tři nejaktivnější Zpravodajové!

4. prosinec 2012 10:25

Naplno udeřilo podzimní počasí a s blížícím se nástupem zimy se na silnicích setkáváme s častějšími dopravními komplikacemi. Děkujeme všem řidičům za aktivní přístup, díky kterému vám můžeme poskytovat přesnější informace a zajistit co nejplynulejší jízdu. I nadále volejte na bezplatnou linku Zelené vlny 800 12 20 12!

Třem nejaktivnějším Zpravodajům posíláme zajímavé CD s příznačným názvem Kdo jsem…? Poslední zpověď vynikajícího českého zpěváka Karla Kryla. Přibalíme také další dárkové předměty jako například škrabku s rukavicí, propisku, reflexní vestu, termosku, samolepku, blok a přívěsek.

Za měsíc listopad byli nejaktivnějšími Zpravodaji (v abecedním pořadí):
Jirásek Jan, Brno

Konupčík David, Luštěnice a
Přikryl Zdeněk, Hrušovany nad Jevišovkou.

Pokud nejste mezi třemi listopadovými obdarovanými Zpravodaji ZV, můžete odměnit sami sebe a přijít se podívat třeba na nějaké hezké divadelní představení se slevou na vstupném!

Přehled volání za LISTOPAD od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů5 450
Počet Zpravodajů, kteří zavolali654
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů29., 15. a 21.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: min
Spustit audio