Kalendář Radiožurnálu na rok 2014 pro aktivní Zpravodaje Zelené vlny

4. prosinec 2013 14:32

Předposlední měsíc roku 2013 přinesl náledí a první sníh, takže na našich silnicích bylo opět rušno. Obdrželi jsme od vás na bezplatné lince 800 12 20 12 celkem 5 408 telefonátů. Děkujeme, že nám pomáháte poskytovat aktuální dopravní informace z celého území České republiky.

Třem Zpravodajům Zelené vlny posíláme jako poděkování za jejich aktivitu nový kalendář Radiožurnálu pro rok 2014. Kalendář vyfotil Tomáš Novák, a také redakce Zelené vlny v něm má svůj měsíc. Ke kalendáři jsme přidali i zajímavé knížky a další drobné dárky.

Za měsíc listopad byli nejaktivnějšími Zpravodaji a kalendář s dalšími drobnými dárky od nás získávají (v abecedním pořadí):
Dvořák Petr, Praha,
Paták Jan, Olomouc
a
Ševčík Pavel, Kelč.

Přehled volání za LISTOPAD od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů5 408
Počet Zpravodajů, kteří zavolali658
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů28., 7. a 15.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: min
Spustit audio