Dubnová volání byla rekordní

7. květen 2009 11:23

Aprílový měsíc přinesl nejvíc registrovaných hovorů v letošním roce. Zpravodajové Zelené vlny zaznamenali stovky dopravních problémů a zavolali nám je na známou bezplatnou linku 800 12 20 12, aby pomohli ostatním řidičům na cestách. Tradičně jsme tři odměnili.

Na konci dubna jsme tři naše Zpravodaje obdarovali speciální sadou automobilových DVD od firmy Filmexport a přidali spoustu praktických drobností. Za čtvrtý měsíc se na dáreček mohou těšit tito dobrovolní Zpravodajové Zelené vlny (v abecedním pořadí);
Petr Macháček, Vlašim,
Ivo Nekuda, Brno a
Ivan Zajíc, Praha.

Přehled dubnového volání od našich
registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů1767Počet Zpravodajů, kteří zavolali528Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů24., 23. a 30.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: peš
Spustit audio