Dárek pro aktivní Zpravodaje Zelené vlny

23. listopad 2016 10:41

I v říjnu bylo na silnicích rušno. Přijali jsme od vás více než 3 200 telefonátů. Třem nejaktivnějším Zpravodajům Zelené vlny posíláme dárkový balíček. Děkujeme, že nám voláte a pomáháte upřesňovat dopravní zpravodajství. Od listopadu můžete volat do nového call centra Českého rozhlasu na bezplatné číslo 800 553 553, a to 24 hodin denně!

Za měsíc ŘÍJEN byli nejaktivnějšími Zpravodaji Zelené vlny a knihu, vstupenky a další dárky od nás získávají (v abecedním pořadí):

Čtěte také

Houška Stanislav, Jílové u Prahy
Pátek David, Hustopeče u Brna,

a Pomezný Jaroslav, Vimperk.

Přehled volání za ŘÍJEN od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů3 260
Počet Zpravodajů, kteří zavolali466
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů26., 4. a 13.10.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Chcete se i vy stát našima očima na cestách a pomáhat nám vytvářet co nejpřesnější dopravní zpravodajství? Přihlašte se do projektu dobrovolného dopravního Zpravodaje Zelené vlny. Přihlašovací formulář najdete zde.

autor: min
Spustit audio