Červnové odměny

21. červenec 2010 08:09

Víte, že dopravní zpravodajství Českého rozhlasu, Zelená vlna, má největší síť registrovaných dobrovolných dopravních zpravodajů? Jejich zavolání na bezplatnou linku 800 12 20 12 je pro nás cenným zdrojem, protože poskytnuté informace jsou přímo z místa dění. Odměnou za tuto službu je nabídka různých akcí, které mohou navštívit zdarma nebo se slevou. Každý měsíc nejaktivnějším Zpravodajům Zelené vlny rozesíláme dárkové balíčky.

Zpravodajem Zelené vlny se může stát každý, kdo se často pohybuje na silnicích, tedy nejlépe řidič, a vlastní mobilní telefon. Více se dozvíte v kategorii Zpravodaj Zelené vlny > O projektu.

Za měsíc červen posíláme každému z odměněných sérii tří DVD s názvem Živelní katastrofy od Filmexport Home Videa, knihu Turistický průvodce, tričko Zelené vlny, moderní čepici „fidelku”, hrneček a mnoho praktických drobností, jako jsou tužka, žeton, otvírák a podobně.

Za měsíc červen byli nejaktivnějšími Zpravodaji (v abecedním pořadí):
Brodský Zbyšek, Želiv,
Kolouch Miroslav, Měřín a
Pavlica Ivan, Nový Jičín.

Přehled červnového volání od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů2 022
Počet Zpravodajů, kteří zavolali468
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů25., 8. a 2.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: peš
Spustit audio