Aktuální dopravní zpravodajství. Díky vám!

16. březen 2010 16:44

Další zimní měsíc nás svým počasím na silnicích zase nepotěšil. Redaktoři dopravního zpravodajství Zelené vlny neustále informovali nejen o sjízdnosti silnic, ale i o mimořádných událostech na našich komunikacích. Prodlužovali své směny, aby posluchačům podali co nejpřesnější dopravní informace. A to především díky vám Zpravodajům Zelené vlny, kteří jste volali na bezplatnou linku 800 12 20 12.

Jako poděkování za aktuální informace, přímo ze silničního provozu, můžou všichni registrovaní Zpravodajové využívat akce, které najdou na těchto stránkách pod záložkou Akce pro Zpravodaje. A kdo není naším dobrovolným dopravním Zpravodajem Zelené vlny a chtěl by se jím stát, může se zaregistrovat v Registračním formuláři Zpravodaje Zelené vlny.

Za měsíc únor byli nejaktivnějšími Zpravodaji (v abecedním pořadí):
Mihok Dezider, Zlín,
Pomezný Jaroslav, Vimperk a
Zajíc Ivan, Praha.

Aktivním Zpravodajům děkujeme a posíláme balíček, ve kterém najdou CD s hudbou, DVD s automobilovou tématikou od Filmexport Home Video, čepici „fidelku“, exkluzivní hrneček, blok, příručku Bezpečně na cestách, desinfekci na cesty, otvírák a další drobnosti.

Přehled únorového volání od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů1 202
Počet Zpravodajů, kteří zavolali373
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů3., 11. a 25.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: peš
Spustit audio